top of page
Schermafbeelding%202021-05-24%20om%2014.

Afslanken met

Cryolipolyse

Lichaams metingen

Cryolipolyse, wat is dat nu?

Cryolipolyse betekent letterlijk 'vet bevriezen'. Tijdens de behandeling worden de vetcellen door middel van lage temperaturen bevroren zodat het lichaam deze versneld zal afbreken. 

Het is een pijnloze en niet-invasieve methode om vet te verwijderen. Het dus vergelijkbaar met een liposuctie (waarbij vet wordt weggezogen via sneetjes in de huid), maar dan zonder naalden, verdoving en herstelperiode. De koude zal de behandelplaats verdoven, waardoor je niets meer zal voelen. Je hoeft dus geen verdoving want je voelt er helemaal niets van. Er is geen herstelperiode. Je hebt dus geen last van de behandeling en je kan erna gewoon je dag voortzetten. Daarnaast is het ook veel goedkoper dan een liposuctie. 

Als je afvalt en daarbij vet verliest, raak je jouw vetcellen niet kwijt. Deze gaan enkel slinken en kleiner worden. Ze zitten er dus nog steeds en raken relatief snel terug gevuld. Pas na 10 jaar vernieuwen de vetcellen zich. Cryolipolyse versneld dit proces. Je vetcellen zullen dan wel verdwijnen. 

Onderlichaam

Voor wie (niet)?​

Cryolipolyse is bedoeld voor personen die last hebben van vetophopingen die zeer moeilijk weg gaan. Je eet gezond en/of sport/beweegt voldoende, maar die ene plaats met dat extra vetweefsel wilt maar niet weg. Ook voor mensen met cellulitis kan dit een oplossing zijn. Cellulitis wordt veroorzaakt door vetophopingen, waardoor je een niet-egale huid krijgt. Door de vetophopingen weg te halen, zal de huid strakker worden en minder bultjes vertonen. 

Er zijn bepaalde personen die geen cryolipolyse mogen krijgen, zoals mensen met hartziekten, nier- en leverziekten, hoge bloeddruk, zwangere vrouwen, ... Je moet ook 18 jaar zijn om de behandeling te mogen ondergaan. Wil jij weten of je cryolipolyse mag krijgen? Stuur een mailtje of kom eens langs voor een gratis voorbereidingsgesprek!

Natuurlijke schoonheid

Welke zones kan je laten behandelen?

Je kan bij mij terecht voor volgende zones: 

  • Buik 

  • Heupen/love handles 

  • Armen 

  • Benen (zowel binnen-, buiten- en zijkanten, kuiten) 

  • Rug 

 

Lingerie-modellen

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste keer kom je langs voor een voorbereidingsgesprek. Ik geef dan uitleg over het proces, hoe het precies in zijn werk gaat en wat je kan verwachten. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om over te gaan tot de behandeling.

We overlopen een vragenlijst om te kijken of er geen redenen zijn waarom jij niet in aanmerking zou komen, omdat er eventueel zaken zijn waarbij het niet is toegestaan om cryolipolyse te krijgen. 

We nemen de centimeters op van de gekozen plaats, zodat we het verschil kunnen zien na de behandeling. Het vetpercentage wordt ook gemeten op de weegschaal.

Als jij dit wenst, kunnen we direct overgaan tot de behandeling. Dit is geen verplichting, je mag eerst langskomen en daarna beslissen of je wilt verder gaan of niet. 

De behandeling duurt 30 tot 45 minuten. De eerste keer zal het 30 minuten in beslag nemen, daarna kunnen we opbouwen naar 45 minuten. We kijken eerst of de gekozen behandelplaats mogelijk is, met andere woorden, of er genoeg overtollig vetweefsel is om weg te nemen. Dan start de behandeling.

Woman in White

Wat kan je verwachten en hoeveel sessies heb je nodig?

De resultaten zijn sterk afhankelijk van het aantal vetcellen dat je hebt. Iemand met meer vetcellen zal meer centimeters verliezen dan iemand met minder vetweefsel. 

Per sessie verlies je zo een 1 tot 5 cm of 20-22% vetafname op de behandelde plaats. Het eindresultaat zie je na ongeveer 4 - 6 weken, maar ook direct na de behandeling heb je resultaat. 

Het beste resultaat bereik je met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging. Dit stimuleert de vetverbranding extra en kan je sneller extra centimeters verliezen.

Het aantal sessies is afhankelijk van persoon tot persoon en het vetpercentage. Gemiddeld heb je 3 tot 5 behandelbeurten nodig. Dat hangt ook af van het doel dat je wilt bereiken. 

kan je sneller extra centimeters verliezen.

Prijzen

Marble Surface

Intakegesprek

Duur: 15 minuten

Gratis

Marble Surface

1 sessie

Duur: 30 - 45 minuten

180 euro

Marble Surface

5 beurtenkaart

Duur: 30 - 45 minuten

150 euro/beurt

Marble Surface

2 behandelzones

Duur: 30 - 45 minuten

150 euro/behandelzone

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan zeker ook eens bij "Pakketten" voor verschillende deals in combinatie met andere diensten!

Opgelet! Cryolipolyse gaat enkel door in de praktijk te Dendermonde!

Afspraken die niet nagekomen worden of niet binnen de 24u worden geannuleerd, zullen moeten aangerekend worden.

bottom of page