top of page
Fitness

Leuk sporten met

EMS-training

1 op 1
training!

Wil jij graag op een leuke en efficiënte manier aan jouw lichaam werken? 

Is in een fitness alleen sporten niets voor jou?

Wil je graag begeleiding bij het sporten? 

Bij mij trainen we samen, 1 op 1, zonder afleidingen en op een relaxte manier zonder dat je gestoord wordt. 

Samen zorgen we voor een schema dat bij jou past en de zones die jij graag wilt aanpakken! 

Lijkt het je wat? Lees dan vlug verder of stuur mij een berichtje!

Schermafbeelding%202021-05-12%20om%2014.

Wat is EMS-training?

EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Met andere woorden: er wordt gewerkt met elektrische impulsen die de spieren gaan stimuleren. Onze hersenen kunnen maar een groot deel van de spieren stimuleren, EMS kan dit to bijna 100% stimuleren. Daarnaast wordt het cardiovasculair systeem niet overladen en is er minder fysieke uitputting. 

 

Je draagt een pak dat er voor zorgt dat alle spiergroepen worden gestimuleerd. In een korte periode kan je dus heel jouw lichaam trainen. 20 minuten EMS-training staat gelijk aan 1 à 2 uur fitnessen. 

EMS-training is dus een zeer effectieve methode om het lichaam volledig te trainen, zonder dat je uren moet gaan sporten om hetzelfde resultaat te bereiken.

Wil je werken aan jouw doelen, gezondheid, gewicht of wil je er slank uitzien, maar geen tijd om uren te sporten? Dan is EMS-training misschien iets voor jou!  

Schermafbeelding%202021-05-23%20om%2015.

Waarom kiezen voor EMS?

1. Korte sessies

Een EMS-training duurt tussen de 20-25 minuten. Daarin zit zowel een cardio-training als een krachttraining én 5 minuten massage om af te sluiten. Je traint dus in 1 sessie het gehele lichaam. 

2. Weinig tijd nodig

Doordat je maar 1 à 2 sessies per week nodig hebt waar niet veel tijd in kruipt, bespaar je heel wat tijd. Ideaal als je een druk schema hebt maar toch resultaat wilt.

3. Effectief

Deze technologie zorgt voor een volledige workout die even effectief is als 1 à 2 uur in de fitness, waarbij je heel wat calorieën gaat verbranden maar waar je ook spieren van kweekt. Dit helpt dus gewicht te verliezen, maar ook om er strakker uit te zien.

 

4. Sportprestaties

EMS-training kan ook voor fervente sporters een extra hulpmiddel zijn. Zo kan je er een hogere spiermassa mee opbouwen, meer conditie, maximale krachtopbouw, ... 

 

5. Tegen cellulitis

Grote vetcellen worden zichtbaar doorheen de huid wanneer het weefsel tussen de cellen loslaat. EMS-training zorgt voor een versteviging van het weefsel en helpt de bloedcirculatie. Daardoor krijg je een huidverbetering. 

Schermafbeelding%202021-05-23%20om%2015.

Voor wie niet?

In de meeste gevallen kan EMS-training gebruikt worden. er zijn enkele gevallen waarin dit niet kan. 

Wanneer kan het niet?: Vergevorderde arteriosclerose, hemofilie, bij pacemakers, neurologische aandoeningen (epilepsie, Parkinson, MS,...), tuberculose en tumoren.

Wanneer opletten en eerst doktersadvies nodig?: Artritis, zenuwpijn, oedemen, diabetes mellitus (enkel met toestemming arts bij type 1), lymfoedeem, metalen implantaten, eczeem, trombose en spataderen (enkel niet op die plaats, rest van het lichaam kan wel).

 

Wanneer moet de training uitgesteld worden?: Bij koorts, bacterie- of virusinfectie, geïrriteerde huid en brandwonden. 

 

Schermafbeelding%202021-05-23%20om%2015.

Praktisch en prijzen

Hoeveel keer? 

EMS-training heeft de beste effecten wanneer dit 2x per week wordt gedaan. Uiteraard zijn er ook zeker positieve effecten bij 1x per week. 

Hoe lang duurt dit?

De training zelf duurt 20-25 minuten. De totale duur van de afspraak is 45 - 60 minuten, afhankelijk van hoe lang je nodig hebt om je om te kleden. Er is mogelijkheid om jou hier om te kleden. 

Sportkledij

Het is verplicht om een sportpakje aan te kopen, om er voor te zorgen dat de elektrische impulsen tot op de huid geraken. Je staat zelf in voor het wassen. De eerste testbeurt mag je een pakje gebruiken. Een sportpakje bestaat uit een t-shirt en een lange short. Sportschoenen dien je mee te brengen, een flesje water mag ook steeds. 

 

Lichaamsanalyse

De eerste beurt en om de 5 beurten wordt er een lichaamsanalyse gemaakt om jouw progressie bij te houden. Dit zit in de prijs inbegrepen. 

Prijzen

Marble Surface

Proefbeurt / Per beurt

 45 euro

Marble Surface

10 beurten

410 euro 

Korting: 40 euro

Marble Surface

20 beurten

800 euro

Korting: 100 euro

Marble Surface

1 sportpakje

25 euro

 

1-malige aankoop

Geïnteresseerd? Kijk ook bij "Pakketten" voor deals in combinatie met andere diensten! 

Opgelet! EMS-training gaat enkel door in de praktijk te Dendermonde!

Afspraken die niet nagekomen worden of niet binnen de 24u worden geannuleerd, zullen moeten aangerekend worden.

bottom of page