top of page

Hey, ik ben Silke!

Erkende diëtiste

Ik ben Silke Van den Bossche en ik ben een erkende diëtiste. 

De naam van mijn praktijk is Nutriletica. Het staat voor ‘nutritie’ en ‘athletica’. De kern van mijn praktijk is gezonde voeding en beweging. Ik werk heel persoonlijk en niet met standaard adviezen. Iedereen is anders en heeft zijn of haar eigen doelen. Daarom stelt mijn logo ook een vingerafdruk voor. Een vingerafdruk is uniek, net zoals jij! Samen werken we aan jouw hulpvragen en doelen, op jouw eigen tempo.

Naast een vingerafdruk zie je ook een bewegend mannetje in mijn logo. Dit staat voor sport en beweging. Ikzelf vind dit zeer belangrijk in mijn leven en probeer dit ook in mijn adviezen op te nemen. Daarnaast zal ik ook sporters begeleiden (lees even verder!). 

Bij mij kan je terecht voor al jouw voedingsvragen en/of -problemen. Wil jij graag wat kilootjes minder hebben, jouw eetpatroon gezonder maken of een beetje strakker staan in jouw vel? Dan ben jij zeker welkom. Heb jij een specifieke hulpvraag omtrent voeding (bijvoorbeeld cholesterol, verteringsproblemen, hartproblemen, ...) dan kan ik jou zeker helpen. 

Ben jij een sporter die graag meer in spiermassa wilt bijkomen, wilt afnemen in vetmassa of een aangepast eetpatroon wilt voor een optimale sportprestatie? Dan mag jij zeker contact opnemen en help ik jou graag verder. Het maakt niet uit of jij een recreatieve, wedstrijd- of topsporter bent, iedereen is welkom!

Vanaf juli 2021 ben ik officieel Diabeteseducator. Dit wil zeggen dat je bij mij terecht kan voor advies rond diabetes én hier extra terugbetaling voor krijgt. Nu kan je zeker ook al komen rond voedings- en levensstijladvies rond diabetes.

Ook kan je bij mij terecht voor eetstoornissen. Sukkel jij of iemand die je wilt helpen met deze hulpvraag? Maak dan zeker een afspraak en dan gaan wij samen aan de slag!

185723171_491140775534956_38380305812054
Image by J. Kelly Brito

Opleidingen

Bachelordiploma Voeding- en Dieetkunde

Odisee Hoge School

Postgraduaat Diabeteseducator

HoGent

Sportvoeding

Erasmus Hoge School

Eetstoornissen

Eetexpert

Het typen op een computer
bottom of page