top of page

Hoe ga ik tewerk?

Hoe verloopt nu zo een consultatie bij mij? Dat zie je hieronder. Ik heb even uitgelegd wat we per consultatie doen met de prijs per consultatie bij.

Opgelet! Nieuwe betalingsregeling! 

Image by Jannis Brandt

Consultatie 1

Tijdens de eerste consultatie gaan we kijken naar wat jij wilt bereiken. We gaan jouw voedingspatroon overlopen, kijken naar jouw levensstijl en bewegingspatroon. We meten ook jouw lichaamssamenstelling op basis van een BIA-meting en bespreken de resultaten. We kijken naar jouw klachten en doel(en) en beslissen samen welke we eerst aanpakken.  

Duur: 1 uur

Kostprijs: 50 euro

Image by Monika Grabkowska

Consultatie 2

Tijdens de volgende consultatie krijg jij jouw adviezen. We bespreken samen wat er moet gebeuren en hoe we dit gaan aanpakken. Je krijgt uitleg over hoe we jouw doelen gaan bereiken. We passen het eventueel nog wat aan zodat het perfect is aangepast voor jou!

Duur: 1 uur 

Kostprijs: 50 euro 

Image by Louise Burton

Verdere consultaties

Tijdens de volgende consultaties blijven we opvolgen hoe het proces verloopt. We blijven werken op de doelen en integreren eventueel nieuwe werkdoelen. Elke consultatie meten we jouw lichaamssamenstelling en kijken hoe deze evalueert.

Duur: 30 minuten

Kostprijs: 25 euro

Image by Tim Chow

Terugbetaling

Afhankelijk van jouw mutualiteit wordt (een deel van) de consultaties terugbetaald. 

Vraag dit zeker na en vraag ook eens naar de voorwaarden. Niet zeker? Dan kijken we samen tijdens de consultatie wat mogelijk is. 

Image by Elena Mozhvilo

Lichaamsanalyse

Bij een lichaamsanalyse analyseren we jouw vetpercentage, spieren, visceraal vet, vochtpercentage en BMI. We overlopen de uitslag en analyseren de resultaten. Je komt te weten wat dit wilt zeggen voor jou en jouw gezondheid. 

 

Duur: +- 20 minuten

Prijs: 15 euro

Image by ANIRUDH

DNA-analyse

De DNA-analyse is een goede tool om na te gaan wat werkt voor jou en wat niet. Is het aangeraden om koolhydraten te mijden of juist niet? Welke sporten zijn goed voor jou? Welke mineralen en vitaminen zijn belangrijk?

Er is zowel een standaard als sportversie beschikbaar. 

 

Duur: 2x 60 min 

Prijs: 399 euro

Inbegrepen: test, analyseverslag, intakegesprek en adviesgesprek

Schermafbeelding 2022-12-05 om 18.05.24.png

Suiker Analyse

Met de Suiker Analyse plaatsen we een sensor die het suiker in jouw bloed meet. Zo kunnen we achterhalen waar de probleempunten zitten en je niet afvalt. De sensor draag je 2 weken. In week 1 doe je zoals normaal om te kijken waar het fout loopt. In week 2 maken we aanpassingen.

Duur: 3x 45 min 

Prijs: 305 euro

Inbegrepen: test, 3 besprekingen (intake, advies, eindgesprek)

Opgelet: nieuwe betalingsregeling 

Helaas komt het regelmatig voor dat er niet tijdig afgezegd wordt of er niet naar de afspraak gekomen wordt zonder verwittiging. Daardoor zie ik mij genoodzaakt om de betalingen anders aan te pakken. 

Vanaf nu worden de betalingen op voorhand gedaan. Zo betaal je telkens de volgende consultatie op voorhand. De laatste afspraak hoef je dan niets meer te betalen. Als je niet 24u op voorhand iets laat weten, ben je dit helaas kwijt. Laat je dit wel op voorhand weten, verzetten we jouw afspraak gewoon naar een moment dat wel past!

Deze regeling geldt voor nieuwe cliënten, voor de bestaande is er een overgangsperiode die tijdens de consultatie besproken wordt.

Alvast bedankt voor het begrip! 

- Silke x 

!Opgelet: er worden geen terugbetalingen gedaan. Laat dus zeker tijdens de consultatie weten of je nog terug wenst te komen!

bottom of page