top of page

Mijn favo apps voor jouw nieuwe goede voornemens! 📱

De feestperiode en -weekends zitten er op, tijd om ons te focussen op nieuwe doelen! Goede voornemens zijn ideaal om het jaar goed te starten, maar maak ze wel haalbaar. Doelen die onhaalbaar zijn, zijn niet motiverend en dan hou je ze niet vol!


Deze 3 gratis apps zijn momenteel mijn favorieten, omdat ze makkelijk in gebruik zijn en ze zijn haalbaar!1. Pilates

Deze super leuke app om Pilates aan te leren, is ideaal om mee te starten. Je krijgt oefeningen voor beginners maar ook voor billen en benen, core,… Je kan ook de moeilijkheidsgraad instellen.

De oefeningen zelf zijn makkelijk te volgen, je kan pauzes tussendoor inlassen en de handige timer laat zien hoe lang je moet volhouden!

Pilates is een goede start om workouts te doen die helpen en waarvoor je geen extra materiaal voor nodig hebt!2. Start met hardlopen


Deze app helpt je op een goede manier te starten met lopen. Je krijgt makkelijke schema’s om op te starten waarbij telkens staat hoelang je moet wandelen en lopen om goed op te bouwen.


Je hebt verschillende levels met telkens een ander doel. In de levels zelf heb je trainingen om goed te kunnen opbouwen.


Als je start met de oefening, zegt de app je wanneer je moet beginnen met wandelen en wanneer met lopen. Met de trillingen en stem weet je perfect tijdens het lopen wat je moet doen op dat moment!3. Water Reminder


Voor sommige een eeuwige struggle: genoeg water drinken! Deze app stuurt jouw reminders wanneer je moet drinken en je kan perfect bijhouden hoeveel je drinkt.


Aan de hand van enkele parameters wordt er aangegeven hoeveel je moet drinken. De app houdt ook bij hoe het gaat en houdt ook tijden bij.


Ideaal voor als je snel vergeet om te drinken of wilt bijhouden of je effectief genoeg drinkt!


Kleine nota: de app zal zeggen dat je meer als 2L moet drinken. Als je net start, is dit niet altijd haalbaar. Streef eerst naar 1L, dan naar 1,5L en ga zo verder!Welke apps zou jij aanraden of welke zijn jouw favorieten? 📱


- Succes!

Silke x

54 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page